DeLy's?
DeLy's. "De" van Desmedt Thierry en "Ly" van Lybeert Véronique. Zo eenvoudig kan het zijn. Samen klinkend als het Franse "délice", wat hier perfect op zijn plaats is. DeLy's. "De" de Desmedt Thierry et "Ly" de Lybeert Véronique. Parfois, ça peut être aussi simple comme bonjour. Ensemble ça sonne comme "délice", qui intègre parfaitement ici. DeLy's. "De" of Desmedt Thierry and "Ly" of Lybeert Véronique. Sometimes it can be very simple. Together it sounds like the French "délice", which is perfect of this location. |
DeLy's is een trendy adres in het hartje van Knokke-Heist. Licht en gezellig interieur met open keuken. Chef Thierry laat u genieten van een traditionele maar lichte Franse keuken met Aziatische invloeden terwijl zijn echtgenote Véronique voor een vriendelijke en vlotte bediening zorgt. Dit koppel staat garant voor een DeLy’s-ieuze ervaring.
DeLy's est une adresse succulente et contemporaine en plein centre de Knokke-Heist. Intérieur claire et chaleureux avec cuisine ouverte. Chef Thierry vous fait découvrir une cuisine traditionelle mais légère avec des influences asiatiques pendant que son épouse Véronique s'occupe d'un service lisse. Ce couple vous garanties une expérience DeLy's-ieuse.
DeLy’s is a small and trendy restaurant in the center of the Knokke-Heist. Very light and cosy interiour with open kitchen. Chef Thierry serves a traditional but light French cuisine with Asian influences. Friendly and attentive service by his wife Véronique. This couple garanties you a DeLy’s-ious experience.
DeLy's est une adresse succulente et contemporaine en plein centre de Knokke-Heist. Intérieur claire et chaleureux avec cuisine ouverte. Chef Thierry vous fait découvrir une cuisine traditionelle mais légère avec des influences asiatiques pendant que son épouse Véronique s'occupe d'un service lisse. Ce couple vous garanties une expérience DeLy's-ieuse.
DeLy’s is a small and trendy restaurant in the center of the Knokke-Heist. Very light and cosy interiour with open kitchen. Chef Thierry serves a traditional but light French cuisine with Asian influences. Friendly and attentive service by his wife Véronique. This couple garanties you a DeLy’s-ious experience.
HARTELIJKE KEUKEN EN VERRASSEND DELICIEUS
#KNOKKESTYLE2022 Fabien Raes
Het hoeft zeker niet tot in den treure herhaald worden, maar lekkerbekken onder ons weten maar al te goed dat je voor een op-en-top culinaire belevenis
in restaurant DeLy's beslist aan het goede adres bent.
Chef Thierry Desmedt kreeg begin dit jaar (2022) twee nieuwe knieën. De revalidatie zorgde ervoor dat het restaurant (voorlopig) enkel 's avonds open is,
met uitzondering van de zondagmiddag.
Naast een mooi uitgebalanceerde kaart en de onvolprezen en heerlijke menu DeLy's-ieux, pakt de chef graag uit met succulente ingrediënten
waarbij de gasten wat graag voor lichte, seizoensgebonden gerechten kiezen. Lekkere truffelgerechten
en krokant gebakken kalfszwezeriken behoren dan weer tot de absolute specialiteiten van het huis.
Verdere blikvangers zijn zonder twijfel de originele wijnfrigo en dito drankendisplay.
De culinaire passie die die chef Thierry en gastvrouw Véronique zo fraai etaleerden in hun vroeger gastronomisch restaurant Hippocampus,
maakt ook vandaag nog integraal deel uit van de charmes van dit getalenteerd eethuis.
De steeds zo nadrukkelijke hartelijke ontvangst, voortspruitend uit een diepe professionele liefde voor het vak, krijgt nog een extra dimensie
door het recent vernieuwde interieur.
#KNOKKESTYLE2022 Fabien Raes
Het hoeft zeker niet tot in den treure herhaald worden, maar lekkerbekken onder ons weten maar al te goed dat je voor een op-en-top culinaire belevenis
in restaurant DeLy's beslist aan het goede adres bent.
Chef Thierry Desmedt kreeg begin dit jaar (2022) twee nieuwe knieën. De revalidatie zorgde ervoor dat het restaurant (voorlopig) enkel 's avonds open is,
met uitzondering van de zondagmiddag.
Naast een mooi uitgebalanceerde kaart en de onvolprezen en heerlijke menu DeLy's-ieux, pakt de chef graag uit met succulente ingrediënten
waarbij de gasten wat graag voor lichte, seizoensgebonden gerechten kiezen. Lekkere truffelgerechten
en krokant gebakken kalfszwezeriken behoren dan weer tot de absolute specialiteiten van het huis.
Verdere blikvangers zijn zonder twijfel de originele wijnfrigo en dito drankendisplay.
De culinaire passie die die chef Thierry en gastvrouw Véronique zo fraai etaleerden in hun vroeger gastronomisch restaurant Hippocampus,
maakt ook vandaag nog integraal deel uit van de charmes van dit getalenteerd eethuis.
De steeds zo nadrukkelijke hartelijke ontvangst, voortspruitend uit een diepe professionele liefde voor het vak, krijgt nog een extra dimensie
door het recent vernieuwde interieur.