Menu DeLy's-ieux
Yellowfin kingfish - parelcouscous mogriabieh - compote groene tomaat - gerookte olijfolie - gemarineerde mini komkommer
Yellowfin kingfish - couscous perlé mogriabieh - confit de tomate verte - huile d'olive fumé -mini concombre mariné
«»
Black tiger - Zeeuwse mossel - nage van venkel / gekonfijte citroen / dille / olijf
Black tiger - moule zéelandaise - nage de fenouil / citron confit / aneth / olive
«»
Mechelse koekoek - Chileense zwarte wintertruffel Tuber Mélanosporum - charlotte - vin jaune / graanmosterd
Coucou de Malines - truffe d'hiver noire de Chili Tuber Mélanosporum - charlotte - vin jaune / graine de moutarde
«»
Tatin van abrikoos - braambes - crème van ricotta & limoen
Tatin d'abricot - mûre - crème de ricotta & citron vert
Menu 4 gangen · Menu 4 plats € 73
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert) € 85 ( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 ) |
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
4 gangen / 4 plats + € 38 5 gangen / 5 plats + € 47 |
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
DeLy's A la carte
Voorgerechten
Entrées Vitello tonnato · Vitello tonnato · 28 Kalf - verse tonijn - burrata - koningskapper - cress Veau - thon frais - burrata - câpre royal - cress Tonijn · Thon · 28 Tataki van tonijn - crème van avocado - asian vinaigrette Tataki de thon - crème d'avocat - vinaigrette asiatique Ganzenlever · Foie gras · 30 Terrine - serrano - zomerfruit - brioche Terrine - serrano - fruit estival - brioche Oesters · Huîtres · 32 / 34 6 Franse holle oesters Gillardeau N°4 - natuur of gel van komkommer 6 huîtres creuses françaises Gillardeau N°4 - nature ou gel de concombre Ravioli · Raviole · 28 Open ravioli pulled pork – gelakte aubergine – sesam – bourbon / hoisin Raviole ouvert pulled pork – aubergine laquée – sésame – bourbon / hoisin Langoustine · Langoustine · 34 Langoustinestaarten gebakken in de oven – zachte look Queues de langoustines cuites au four – ail doux Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 25 Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil |
Hoofdgerechten
Plats principaux Zeetong · Sole · ( +/- 400 gr ) · 52 Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnaise Zeebaars · Bar de mer · 40 Gebakken zeebaars – venkel – charlotte / gerookte paling – vierge saus Bar de mer poêlée – fenouil – charlotte / anguille fumée – sauce vierge Tarbot · Turbot · 55 Gebakken tarbotfilet - courgette - gember - kerrie Filet de trubot poêlé - courgette - gingembre - curry Babykreeft · Baby homard Bellevue – salade – mayonaise – cocktail · 38 Tandooriroom – rijst / Tandoori à la crème - riz · 42 Kalfszwezerik · Ris de veau · 46 Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie - kalfsjus met truffel Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe Entrecôte · Entrecôte 'Blanc Bleu' · 36 Gegrild - black pepper - handgesneden dikke frieten - mayonaise Grillé - black pepper - grosses frites coupées à la main - mayonnaise |
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Suggesties / Suggestions
Voorgerechten ∙ Entrées
Burrata · Burrata · 25
Burrata – krokantjes chorizo – tomaat – komkommer – basilicum - sumac
Burrata – croustillant de chorizo - tomate – concombre – basilic - sumac
Escargots · Escargots · 24
Escargots – zachte look – spitskool
Escargots – ail doux – chou pointu
Verse ganzenlever – Foie d’oi frais · 34·
Gebakken ganzenlever – appel – kers – zoetzuur sausje
Foie d’oi poêlé – pomme – cerise – sauce aigre douce
Hoofdgerechten ∙ Plats Principaux
Lotte · Lotte · 40
Gebakken lotte – groene peperroom – handgesneden frieten – mayonaise
Lotte poêlée – poivre vert à la crème – frites coupées à la main – mayonnaise
Kalfslende · Entrecôte de veau · 40
Gegrilde kalfslende – bimi – gebakken krieltjes – kalfsjus
Entrecôte de veau grillée – bimi – sauté de grenaille – jus de veau
Wijnsuggesties - Suggestions de vin
White: Viabore Carminucci - Marche (IT) Trebbiano, Pecorino & Passerina ‘22 (Fresh & fruity) · 8,5
White: Daimon Bodegas Tobia Spain - Chardonnay/Viura/Tempranillo blanco ‘20 (Rich & creamy) · 11
White: Southern Right – Cape Coast (SA) Sauvignon Blanc ‘ 23 (Classy, fruity but dry) · 13
Pink: Viabore, Carminucci Marche (IT) – Sangiosvese & Montepulciano ‘22 (fresh, fruity, easy drinking) · 8,5
Red: Viabore Rosso Piceno Marche Sangiovese & Montepulciano ‘22 (Full, round, plenty of fruit) · 8,5
Red: Minis Balla Geza Winery ’22 – Cadarca Roemenia (elegant wine, red fruit, spicy) · 12
Dessert: Rougexclusif – Muscat de Beaume de Venise – VDN (black & red fruit-chocolat) · 12
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
(medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Burrata · Burrata · 25
Burrata – krokantjes chorizo – tomaat – komkommer – basilicum - sumac
Burrata – croustillant de chorizo - tomate – concombre – basilic - sumac
Escargots · Escargots · 24
Escargots – zachte look – spitskool
Escargots – ail doux – chou pointu
Verse ganzenlever – Foie d’oi frais · 34·
Gebakken ganzenlever – appel – kers – zoetzuur sausje
Foie d’oi poêlé – pomme – cerise – sauce aigre douce
Hoofdgerechten ∙ Plats Principaux
Lotte · Lotte · 40
Gebakken lotte – groene peperroom – handgesneden frieten – mayonaise
Lotte poêlée – poivre vert à la crème – frites coupées à la main – mayonnaise
Kalfslende · Entrecôte de veau · 40
Gegrilde kalfslende – bimi – gebakken krieltjes – kalfsjus
Entrecôte de veau grillée – bimi – sauté de grenaille – jus de veau
Wijnsuggesties - Suggestions de vin
White: Viabore Carminucci - Marche (IT) Trebbiano, Pecorino & Passerina ‘22 (Fresh & fruity) · 8,5
White: Daimon Bodegas Tobia Spain - Chardonnay/Viura/Tempranillo blanco ‘20 (Rich & creamy) · 11
White: Southern Right – Cape Coast (SA) Sauvignon Blanc ‘ 23 (Classy, fruity but dry) · 13
Pink: Viabore, Carminucci Marche (IT) – Sangiosvese & Montepulciano ‘22 (fresh, fruity, easy drinking) · 8,5
Red: Viabore Rosso Piceno Marche Sangiovese & Montepulciano ‘22 (Full, round, plenty of fruit) · 8,5
Red: Minis Balla Geza Winery ’22 – Cadarca Roemenia (elegant wine, red fruit, spicy) · 12
Dessert: Rougexclusif – Muscat de Beaume de Venise – VDN (black & red fruit-chocolat) · 12
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
(medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Nagerechten / Desserts
Dame Blanche · 15,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 14,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Rood fruit & perzik · Fruits rouges & pèche · 15,00
Gemarineerd rood fruit - gepocheerde perzik - vergedraaid vanille ijs
Fruits rouges marinés - pèche marinée - glace à la vanille maison
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 16,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 14 ,00
Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 14,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Rood fruit & perzik · Fruits rouges & pèche · 15,00
Gemarineerd rood fruit - gepocheerde perzik - vergedraaid vanille ijs
Fruits rouges marinés - pèche marinée - glace à la vanille maison
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 16,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 14 ,00
Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés