Menu DeLy's-ieux
Cheviche & tartaar - Argentijnse rode scampi & St-Jakobsnoot uit Dieppe - gemarineerde komkommer / rammenas
Cheviche & tartare - scampi rouge argentin & coquille St-Jacques de Dieppe - concombre / raifort mariné
«»
Noordzeekrab - rog - tom kha kai - pasta gevuld met krab
Crabe de la mer du Nord - raie - tom kha kai - pâte farcie au crabe
«»
Zwartpootkip - truffel - jonge spinazie - gevuld morieltje - gnocchi
Poulet aux pattes noires - truffe - jeunes épinards - morille farcie - gnocchi
«»
Chocolade - speculoos - pistache - kalamansi
Chocolat - spéculoos - pistache - calamansi
Cheviche & tartare - scampi rouge argentin & coquille St-Jacques de Dieppe - concombre / raifort mariné
«»
Noordzeekrab - rog - tom kha kai - pasta gevuld met krab
Crabe de la mer du Nord - raie - tom kha kai - pâte farcie au crabe
«»
Zwartpootkip - truffel - jonge spinazie - gevuld morieltje - gnocchi
Poulet aux pattes noires - truffe - jeunes épinards - morille farcie - gnocchi
«»
Chocolade - speculoos - pistache - kalamansi
Chocolat - spéculoos - pistache - calamansi
Menu 4 gangen · Menu 4 plats € 73
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert) € 85 ( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 ) |
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
4 gangen / 4 plats + € 38 5 gangen / 5 plats + € 47 |
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Wenst u vegetarische of vegan gerechten? Dit kan als u dit minimum 24u op voorhand aanvraagt.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Désirez vous des plats végétariens ou vegans? Ceci est possible si vous le demandez minimum 24h en avance.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Wenst u vegetarische of vegan gerechten? Dit kan als u dit minimum 24u op voorhand aanvraagt.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Désirez vous des plats végétariens ou vegans? Ceci est possible si vous le demandez minimum 24h en avance.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
DeLy's A la carte
Voorgerechten
Entrées St-Jakosnoot uit Dieppe · Coquille St-Jacques de Dieppe · 28 Cheviche van St-Jakobsnoten – limoen / appel / sushi azijn Cheviche de coquilles St-Jacques – citron vert / pomme / vinaigre de sushi Tonijn · Thon · 28 Tataki van rode tonijn - engelenhaar – avocado – soja / chili Tataki de thon rouge - cheveux d'ange - avocat - soja / piment Oesters · Huîtres · 32 6 Gillardeau oesters op ijs - citroen 6 huîtres Gillardeau sur glace - citron Ganzenlever · Foie gras d'oi · 30 Ganzenleverterrine – rabarber – brioche Terrine de foie d'oi gras – rhubarbe – brioche Black tiger scampi · Scampi black tiger · 24 Gebakken black tiger scampis – pittige garnalenboter Scampis black tiger poêlés – beurre de crevettes relevés Octopus · Poulpe · 30 Gegrilde octopus tentakel – zachte look – orzo met inktvisinkt Tentacule de poulpe grillé – ail doux – orge à l’encre de seiche Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 25 Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil |
Hoofdgerechten
Plats principaux Zeetong · Sole · ( +/- 400 gr ) · 52 Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnaise Rog · Raie · 40 Rog gevuld met Noordzeekrab - tom kha kai - lentegroenten Raie farcie de crabe de la mer du Nord - tom kha kai - légumes printanières Zeebaars · Bar de mer · 40 Gebakken zeebaars - geplette charlotte / comté - romanesco - Japanse kerrie Bar de mer poêlé - écrasée de charlotte / comté - romanesco - curry japonais Tarbot · Turbot · 54 Gebakken tarbotfilet - prei - mousseline - shiitake Filet de turbot poêlé - poireaux - mousseline - shiitake Zwartpootkip · Poulet aux pattes noires · 40 Zwartpootkip - truffel - jonge spinazie - gevuld morieltje - gnocchi Poulet aux pattes noires - truffe - jeunes épinards - morille farcie - gnocchi Kalfszwezerik · Ris de veau · 48 Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie - kalfsjus met truffel Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe Ierse ossenhaas · Filet pur irlandais · 45 Gegrild - black pepper of béarnaise - handgesneden dikke frieten - mayonaise Grillé - black pepper ou béarnaise - grosses frites coupées à la main - mayonnaise |
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Suggesties / Suggestions
Voorgerechten - Entrées
Hoppescheuten · Jets d’houblon · 50
Hoppescheuten - Marigold ei op 64 ° C - mousseline
Jets d’houblon – œuf Marigold sur 64 °C - mousseline
Verse ganzenlever · Foie d’oi frais · 34
Gebakken ganzenlever – compote van gele pruim – zoetzuur sausje
Foie d’oi poêlé – compôte de prune jaune – sauce aigre douce
Pasta truffel · Pâtes à la truffe · 34
Verse pasta - truffelroom - verse wintertruffel - parmezaan
Pâtes fraîches - crème à la truffe - truffe hivernal fraîche - parmesan
suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10
Ganzenlever op 4 manieren · Foie d’oi gras 4 façons ‘HIPPOCAMPUS’ · minimum 2 p 45 pp
Terrine – gebakken – brûlé – millefeuille
Terrine – poêlé – brûlé – millefeuille
Wijnsuggesties - Suggestions de vin
White: Twinrocks – Adelaide Hills Australia – Chardonnay 2021 (Rich & dry) · 12
White: Chablis La Jouchère – Laroche 2022 (Crisp, fresh and mineral) · 15
White: Vom Roten Schiefer, Riesling Kabinett, Mozelle Germany 2023 (light sweet, exotic fruit) · 10
Pink: Viabore, Carminucci Marche (IT) – Sangiosvese & Montepulciano ‘22 (fresh, fruity, easy drinking) · 8,5
Red: Santa Tierra, Pinot Noir, Valle de Colchagua Chili 2020 (full bodied, soft tannins) · 12
Red: Valdrinal Entraga Ribero del duero (SP) – Roble – Tempranillo (full bodied) · 12
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
(medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)
Dessert: Santa Julia Tardio - Mendoza Argentina - vin doux naturel (Muscat, apricot, pear) · 10
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Hoppescheuten · Jets d’houblon · 50
Hoppescheuten - Marigold ei op 64 ° C - mousseline
Jets d’houblon – œuf Marigold sur 64 °C - mousseline
Verse ganzenlever · Foie d’oi frais · 34
Gebakken ganzenlever – compote van gele pruim – zoetzuur sausje
Foie d’oi poêlé – compôte de prune jaune – sauce aigre douce
Pasta truffel · Pâtes à la truffe · 34
Verse pasta - truffelroom - verse wintertruffel - parmezaan
Pâtes fraîches - crème à la truffe - truffe hivernal fraîche - parmesan
suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10
Ganzenlever op 4 manieren · Foie d’oi gras 4 façons ‘HIPPOCAMPUS’ · minimum 2 p 45 pp
Terrine – gebakken – brûlé – millefeuille
Terrine – poêlé – brûlé – millefeuille
Wijnsuggesties - Suggestions de vin
White: Twinrocks – Adelaide Hills Australia – Chardonnay 2021 (Rich & dry) · 12
White: Chablis La Jouchère – Laroche 2022 (Crisp, fresh and mineral) · 15
White: Vom Roten Schiefer, Riesling Kabinett, Mozelle Germany 2023 (light sweet, exotic fruit) · 10
Pink: Viabore, Carminucci Marche (IT) – Sangiosvese & Montepulciano ‘22 (fresh, fruity, easy drinking) · 8,5
Red: Santa Tierra, Pinot Noir, Valle de Colchagua Chili 2020 (full bodied, soft tannins) · 12
Red: Valdrinal Entraga Ribero del duero (SP) – Roble – Tempranillo (full bodied) · 12
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
(medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)
Dessert: Santa Julia Tardio - Mendoza Argentina - vin doux naturel (Muscat, apricot, pear) · 10
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Nagerechten / Desserts
Dame Blanche · 15,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Panna Cotta · Panna Cotta · 14,00
Panna cotta - crumble van brownie
Panna cotta - crumble de brownie
Sorbets · Sorbets · 15,00
Assortiment van 3 huisbereide sorbets – espuma van mango
Assortiment de 3 sorbets faits maison – espuma de mangue
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 16,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 14 ,00
Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Panna Cotta · Panna Cotta · 14,00
Panna cotta - crumble van brownie
Panna cotta - crumble de brownie
Sorbets · Sorbets · 15,00
Assortiment van 3 huisbereide sorbets – espuma van mango
Assortiment de 3 sorbets faits maison – espuma de mangue
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 16,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 14 ,00
Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés