Menu DeLy's-ieux
Carpaccio van langoustine - gerookte paling - cress - gekonfijt zeewier - emulsie van plankton
Carpaccio de langoustine - anguille fumée - cress - algues confites - émulsion de plancton
«»
St-Jakobsnoten uit Dieppe - truffelgnocchi - truffelroom - balsamicocrumble
Coquille St-Jacques de Dieppe - gnocchi à la truffe - crème à la truffe - crumble au balsamique
suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10
«»
Kalf - charlotte / aardpeer - morieltjes - wortel - kalfsjus / salie
Veau - charlotte / topinambour - morilles - carotte - jus de veau / sauge
«»
Gekonfijte doyenné - ijs van peer / vanille - oreo - crème diplomate / kaffir
Doyenné confite - glace de poire / vanille - oreo - crème diplomate / cafre
Carpaccio de langoustine - anguille fumée - cress - algues confites - émulsion de plancton
«»
St-Jakobsnoten uit Dieppe - truffelgnocchi - truffelroom - balsamicocrumble
Coquille St-Jacques de Dieppe - gnocchi à la truffe - crème à la truffe - crumble au balsamique
suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10
«»
Kalf - charlotte / aardpeer - morieltjes - wortel - kalfsjus / salie
Veau - charlotte / topinambour - morilles - carotte - jus de veau / sauge
«»
Gekonfijte doyenné - ijs van peer / vanille - oreo - crème diplomate / kaffir
Doyenné confite - glace de poire / vanille - oreo - crème diplomate / cafre
Menu 4 gangen · Menu 4 plats € 73
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert) € 85 ( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 ) |
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
4 gangen / 4 plats + € 38 5 gangen / 5 plats + € 47 |
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Wenst u vegetarische of vegan gerechten? Dit kan als u dit minimum 24u op voorhand aanvraagt.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Désirez vous des plats végétariens ou vegans? Ceci est possible si vous le demandez minimum 24h en avance.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Wenst u vegetarische of vegan gerechten? Dit kan als u dit minimum 24u op voorhand aanvraagt.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Désirez vous des plats végétariens ou vegans? Ceci est possible si vous le demandez minimum 24h en avance.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
DeLy's A la carte
Voorgerechten
Entrées Langoustine · Langoustine · 32 Carpaccio van langoustine - geschroeide langoustine - haringkaviaar - bieslook - chuka wakame Carpaccio de langoustine - langoustine juste saisie - caviar d'hareng - ciboulette - chuka wakamé Tonijn · Thon · 28 Tataki van rode tonijn - oosterse vinaigrette - gepekelde nashi peer - wasabi Tataki de thon rouge - vinaigrette orientale - poire nashi marinée - wasabi Oesters · Huîtres · 32 6 Gillardeau oesters op ijs - citroen 6 huîtres Gillardeau sur glace - citron Creatie van ganzen- & eendenlever · Création de foie d'oie et de canard · 30 Ganzenleverterrine - terrine van gebakken eendenlever - appel - witloof - serrano Terrine de foie d'oi gras - terrine de foie de canard poêlé - pomme - chicon - serrano St-Jakobsnoot · Coquille St-Jacques · 30 St-Jakobsnoten uit Dieppe - pastinaakcrème - gerookte olie - verse wintertruffel Coquille de St-Jacques de Dieppe - crème de panais - huile fumé - truffe hivernal fraîche suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10 Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 25 Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil |
Hoofdgerechten
Plats principaux Zeetong · Sole · ( +/- 400 gr ) · 52 Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnaise Kabeljauw · Cabillaud · 40 Gebakken kabeljauw - sake - soja - miso - smeuige puree Cabillaud poêlé - sake - soja - miso - purée onctueuse Zeebaars · Bar de mer · 40 Gebakken zeebaars - risotto van fregola sarda - coulis van basilicum / wilde peterselie Bar de mer poêlé - risotto de fregola sarda - coulis de basilic / persil sauvage Tarbot · Turbot · 54 Gebakken tarbotfilet - broccoletti - saffraan - geplette charlotte Filet de turbot poêlé - broccoletti - safran - charlotte écrasée Kalfszwezerik · Ris de veau · 48 Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie - kalfsjus met truffel Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe Ierse ossenhaas · Filet pur irlandais · 45 Gegrild - black pepper of gorgonzola - handgesneden dikke frieten - mayonaise Grillé - black pepper ou gorgonzole - grosses frites coupées à la main - mayonnaise |
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Suggesties / Suggestions
Voorgerechten - Entrées
Pasta truffel · Pâtes à la truffe · 34
Verse pasta - truffelroom - verse wintertruffel
Pâtes fraîches - crème à la truffe - truffe hivernal frîche
suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10
Verse ganzenlever · Foie d'oi frais · 34
Gebakken ganzenlever – granny smith – zoetzuur sausje - gembercrumble
Foie d’oi poêlé – granny smith – sauce aigre douce - crumble de gingembre
Nagerechten / Desserts
Ananascarpaccio - gekonfijte ananas - yoghurtijs - witte chocolade · 15
Carpaccio d'ananas - ananas confit - glace de yaourt - chocolat blanc
Wijnsuggesties - Suggestions de vin
White: Daimon Bodegas Tobia Spain - Cuvée blanco ’22 -Chard/ tempranillo/sauv blanc (Rich & dry) · 11
White: Chablis La Jouchère – Laroche 2022 (Crisp, fresh and mineral) · 15
White: Vom Roten Schiefer, Riesling Kabinett, Mozelle Germany 2023 (light sweet, exotic fruit) · 10
Pink: Viabore, Carminucci Marche (IT) – Sangiosvese & Montepulciano ‘22 (fresh, fruity, easy drinking) · 8,5
Red: De Martino Legado, Pinot Noir, Valle de Limari Chili 2020 (elegant, mineral, soft tannins) · 12
Red: Valdrinal Entraga Ribero del duero (SP) – Roble – Tempranillo (full bodied) · 12
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
(medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)
Dessert: Santa Julia Tardio - Mendoza Argentina - vin doux naturel (Muscat, apricot, pear) · 10
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Pasta truffel · Pâtes à la truffe · 34
Verse pasta - truffelroom - verse wintertruffel
Pâtes fraîches - crème à la truffe - truffe hivernal frîche
suppl wintertruffel /truffe hivernal + € 10
Verse ganzenlever · Foie d'oi frais · 34
Gebakken ganzenlever – granny smith – zoetzuur sausje - gembercrumble
Foie d’oi poêlé – granny smith – sauce aigre douce - crumble de gingembre
Nagerechten / Desserts
Ananascarpaccio - gekonfijte ananas - yoghurtijs - witte chocolade · 15
Carpaccio d'ananas - ananas confit - glace de yaourt - chocolat blanc
Wijnsuggesties - Suggestions de vin
White: Daimon Bodegas Tobia Spain - Cuvée blanco ’22 -Chard/ tempranillo/sauv blanc (Rich & dry) · 11
White: Chablis La Jouchère – Laroche 2022 (Crisp, fresh and mineral) · 15
White: Vom Roten Schiefer, Riesling Kabinett, Mozelle Germany 2023 (light sweet, exotic fruit) · 10
Pink: Viabore, Carminucci Marche (IT) – Sangiosvese & Montepulciano ‘22 (fresh, fruity, easy drinking) · 8,5
Red: De Martino Legado, Pinot Noir, Valle de Limari Chili 2020 (elegant, mineral, soft tannins) · 12
Red: Valdrinal Entraga Ribero del duero (SP) – Roble – Tempranillo (full bodied) · 12
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
(medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)
Dessert: Santa Julia Tardio - Mendoza Argentina - vin doux naturel (Muscat, apricot, pear) · 10
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Nagerechten / Desserts
Dame Blanche · 15,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Panna Cotta · Panna Cotta · 14,00
Panna cotta - crumble van brownie
Panna cotta - crumble de brownie
Sorbets · Sorbets · 15,00
Assortiment van 3 huisbereide sorbets – espuma van mango
Assortiment de 3 sorbets faits maison – espuma de mangue
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 16,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 14 ,00
Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Panna Cotta · Panna Cotta · 14,00
Panna cotta - crumble van brownie
Panna cotta - crumble de brownie
Sorbets · Sorbets · 15,00
Assortiment van 3 huisbereide sorbets – espuma van mango
Assortiment de 3 sorbets faits maison – espuma de mangue
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 16,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 14 ,00
Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés