Restaurant DeLy's
  • Home
  • Menukaart
    • Menukaart DeLy's
  • Foto's
  • Contact
  • Ons Verhaal
​
Menukaart

Restaurant DeLy's

Menu DeLy's-ieux
vanaf à partir du 1/11/25

Tataki van tonijn – bulgur / dadel / wilde vijg / mango – wasabi – avocado – miso / yuzu
Tataki de thon – boulgour / datte / figue sauvage / mangue – wasabi – miso / yuzu
«»
 St- Jakobsnoot – hokkaidopompoen – gezouten amandel – huacatay
 Coquille St-Jacques -potiron d’hokkaido – amande salée – huacatay
«»
Hertenfilet – pastinaak – kruisdistelzwam – kastanje – paarse bataat – parmezaan
Filet de cerf – panais – erengy – châtaigne – patatte douce violette – parmesan
«»
Ananas – karamel – kokos – limoencrèmeux – rum Père Albert
Ananas – caramel – noix de coco - crèmeux de citron vert – rhum Père Albert 


Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :

​4 gangen / 4 plats + € 40
5 gangen / 5 plats + € 49
Menu 4 gangen · Menu 4 plats  € 78
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert)  € 90
​

​( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 )​
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.


Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. 
Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden. 
Wenst u vegetarische of vegan gerechten? Dit kan als u dit minimum 24u op voorhand aanvraagt.
Dank voor uw begrip.
 

​Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier. 
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Désirez vous des plats végétariens ou vegans? Ceci est possible si vous le demandez minimum 24h en avance.
Merci pour votre compréhension.


Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.

DeLy's A la carte

Voorgerechten 
Entrées 

Tonijn · Thon · 28
Tataki van tonijn – bulgur / dadel / wilde vijg / mango – wasabi – avocado – miso / yuzu
Tataki de thon – boulgour / datte / figue sauvage / mangue – wasabi – miso / yuzu

Zeebaars · Bar de mer · 28
Cheviche van zeebaars – passievrucht – kafir – kokos – chili olie
Cheviche de bar de mer – fruit de la passion – caffre – noix de coco – huile au piment 

​​Oesters · Huîtres · 34
​6 Gillardeau oesters op ijs - citroen
6 huîtres Gillardeau sur glace - citron

Ganzenlever · Foie gras d'oie · 30
Ganzenleverterrine – zwarte noot - zoete herfstgarnituur – brioche
Terrine de foie d'oie gras - noix noire - garniture hivernale douce  – brioche 

St-Jakobsnoot · Coquille St-Jacques · 32
St- Jakobsnoot – hokkaidopompoen – gezouten amandel – huacatay
Coquille St-Jacques -potiron d’hokkaido – amande salée – huacatay

Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 27
Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie
Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil
​
Hoofdgerechten 
​
Plats principaux  

Zeebaars · Bar de mer · 40
Gebakken zeebaars – charlotte – jonge spinazie – butternut – jus van tom yum / citroengras
​Bar de mer poêlé – charlotte – épinards jeunes – butternut – jus de tom yum / sereh

Zeetong · Sole · ( +/- 400 gr )  · 52
Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise
Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnai
se

Fazant · Faisan  · 45
Fazantfilet – fine champagne – chiconettes - amandelkroketten
Filet de faisan – fine champagne – chiconettes – croquettes aux amandes

Hert · Cerf · 45
Hertenfilet – pastinaak – kruisdistelzwam – kastanje – paarse bataat – parmezaan
Filet de cerf – panais – erengy – châtaigne – patatte douce violette – parmesan 

Kalfszwezerik · Ris de veau · 48
Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie  - kalfsjus met truffel
Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe

Ierse ossenhaas · Filet pur irlandais · 45
Gegrild - black pepper of chimichurri - handgesneden dikke frieten - mayonaise
Grillé - black pepper ou chimichurri - grosses frites coupées à la main - mayonnaise

Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.

Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal. 
Foto
SIGNATURE DISH: Kalfszwezerik · Ris de veau

Suggesties / Suggestions




Apero  / Gin Tonic / Cocktail / Mocktail / Afterdinner
​

Niksmouth vermouth ·  12
Violet Dream, Violet & Lavender Infuses Gin (Mangini) + fever tree · 17
DeLy'Spice  · 16
Huacatay mocktail · 12
Espresso martini · 16
​

Black Chalk Classic 2021 English Sparkling Wine · 105
                        42 % Chardonnay, 46 % Pinot Noir, 12 % Pinot Meunier
                        Blind geproefd door sommelier => dacht dat het Bollinger was 😉

Wijnsuggesties - Suggestions de vin

White: Southern Right, Sauvignon bl, Cape Coast Hemel & Aarde Valley SA ’24 (floral, zesty & crisp) · 13
White: Twinrocks – Adelaide Hills Australia – Chardonnay  2021 (Rich & dry) · 12 
White: Chablis – Laroche 2022 (Crisp, fresh and mineral) · 15 
Red: Ippolito 1845 ‘Liber Pater’ - Gaglioppo 2024 Cirò  Italy ( black fruit, figs, tabaco ) · 12
Red:  Las Moradas de San Martín 'Senda' Crianza, Granacha tinto  (SP)  (full bodied, notes of black fruit& wood) · 12
Dessert: Santa Julia Tardio  - Mendoza Argentina - vin doux naturel (apricot, pear, lime peel) · 10
Cheese: Madeira ‘Rainwater’ - Bual - Henriques & Henriques · 10
                               (medium dry, apricot, pistacio, honeycomb)    

Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal. 


Nagerechten / Desserts

Dame Blanche · 16,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat

Perzik · Pêche·  16,00                                                                                 
4 x perzik
4 x pêche
  
Café Glacé · 16,00                                                                                               
​Café glacé DIY – versgedraaid vanille ijs – espresso – slagroom
Café glacé DIY – glace vanille fait maison – espresso – Chantilly 

Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 18,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits

Dessert van menu · Dessert du menu · 15,00
 
Espresso martini · 16,00 

Kaas · Fromage · 18,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés

Alle rechten voorbehouden.
Dumortierlaan 76 - 8300 Knokke
050/613 111
  • Home
  • Menukaart
    • Menukaart DeLy's
  • Foto's
  • Contact
  • Ons Verhaal