Menu DeLy's-ieux
vanaf / à partir du 2/9
Two styles smoked salmon - bavarois van langoustines - pittige kruidenjus - crème van geitenkaas
Saumon fumé deux façons - bavarois de langoustines - jus d’herbes épicées - crème de fromage de chèvre
«»
(*) Lotte - pata negra korstje - courgette - venkel - coulis van basilicum / peterselie
(*) Lotte - croûte de pata negra - courgette - fenouil - coulis de basilic / persil
«»
Wilde eend - lak van umeboshi / pistache - wortel / miso - dooierzwam - smeuïge puree - jus met komijn
Canard sauvage - laque d’umeboshi / pistache - carotte / miso - girolle - purée crémeuse - jus au cumin
«»
Witte perzik - braam - yoghurt - duindoornbes - rode klaverzuring
Pêche blanche - mûre - yaourt - baie d’argousier - oseille trèfle rouge
Saumon fumé deux façons - bavarois de langoustines - jus d’herbes épicées - crème de fromage de chèvre
«»
(*) Lotte - pata negra korstje - courgette - venkel - coulis van basilicum / peterselie
(*) Lotte - croûte de pata negra - courgette - fenouil - coulis de basilic / persil
«»
Wilde eend - lak van umeboshi / pistache - wortel / miso - dooierzwam - smeuïge puree - jus met komijn
Canard sauvage - laque d’umeboshi / pistache - carotte / miso - girolle - purée crémeuse - jus au cumin
«»
Witte perzik - braam - yoghurt - duindoornbes - rode klaverzuring
Pêche blanche - mûre - yaourt - baie d’argousier - oseille trèfle rouge
Menu 4 gangen · Menu 4 plats € 73
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert) € 85 Menu 3 gangen · Menu 3 plats (zonder / sans ( * )) € 59 ( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 ) |
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
3 gangen / 3 plats + € 26 4 gangen / 4 plats + € 34 5 gangen / 5 plats + € 42 |
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
DeLy's A la carte
Voorgerechten
Entrées Gerookte zalm · Saumon fumé · 26 Two styles smoked salmon - bavarois van langoustines - pittige kruidenjus - crème van geitenkaas Saumon fumé deux façons - bavarois de langoustines - jus d’herbes épicées - crème de fromage de chèvre Tonijn - Thon · 26 Tataki van rode tonijn - Japanse pittige pruimengel - ume sesam - avocado Tataki de thon rouge - gel relevé de pruneaux japonais - ume sésame - avocat Oesters · Huîtres · 28 6 diepe Fines de claire oesters - citroen 6 huîtres creuses Fine de claire - citron Tomaten 'van weleer' · Tomates 'd'antan' · 26 To maten ‘van weleer’ - burrata - gerookte zalm - basilicum - Japanse kerrie Tomates d’antan - burrata - saumon fumé - basilic - curry japonais Ganzenlever - Foie gras · 28 Terrine - vijg - Reine Claude - vijgenbrood Terrine - figue - Reine Claude - pain aux figues Black tiger scampis · Crevettes tigrées · 28 Stoofpotje van black tiger - goudmerk mosselen - venkel - dille Pot au feu de crevettes tigrées - moules ‘goudmerk’ - fenouil - aneth Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 22 Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil |
Hoofdgerechten
Plats principaux Zeetong · Sole · +/- 330 g · 47 Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnaise Lotte · Lotte · 40 Gebakken lotte - groene peperroom - verse frieten - cressonette Lotte poêlée - poivre vert à la crème - frites fraîches - cressonette Babykreeft · Baby homard · 40 Babykreeft in de oven - tom yum boter - wilde rijst Baby homard au four - beurre tom yum - riz sauvage Tarbot · Turbot · 50 Tarbotfilet - langoustine in filo - geplette aardappel - basilicum / peterselie coulis Filet de turbot - langoustine en feuille de brick - charlotte écrasée - coulis de persil / basilic Wilde eend · Canard Sauvage · 38 Wilde eend - lak van umeboshi / pistache - wortel / miso - dooierzwam - smeuïge puree - jus met komijn Canard sauvage - laque d’umeboshi / pistache - carotte / miso - girolle - purée crémeuse - jus au cumin Kalfszwezerik · Ris de veau · 46 Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie - kalfsjus met truffel Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe Entrecôte · Entrecôte 'Blanc Bleu' · 34 Gegrild - pepersaus - handgesneden dikke frieten - mayonaise Grillé - sauce au poivre - grosses frites coupées à la main - mayonnaise |
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Suggesties / Suggestions
Voorgerechten ∙ Entrées
Ganzenlever · Foie d'oie · 30
Gebakken ganzenlever - rabarber - zoetzuur sausje
Foie d'oie poêlé - rhubarbe - sauce aigre-douce
Hoofdgerechten ∙ Plats principaux
Grietbot · Barbue · 43
Gebakken grietbot – gebrande zeekat – groene asperge – tandoori – basilicum - geplette charlotte
Barbue poêlé - seiche brûlée - asperge verte - tandoori - basilic - charlotte écrasée
Nagerechten - Desserts
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs · 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Ganzenlever · Foie d'oie · 30
Gebakken ganzenlever - rabarber - zoetzuur sausje
Foie d'oie poêlé - rhubarbe - sauce aigre-douce
Hoofdgerechten ∙ Plats principaux
Grietbot · Barbue · 43
Gebakken grietbot – gebrande zeekat – groene asperge – tandoori – basilicum - geplette charlotte
Barbue poêlé - seiche brûlée - asperge verte - tandoori - basilic - charlotte écrasée
Nagerechten - Desserts
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs · 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Nagerechten / Desserts
Dame Blanche · 12,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 12,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00
Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 12,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00
Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés