Restaurant DeLy's
  • Home
  • Menukaart
    • Menukaart 'Home delivery & Take away'
    • Menu 'Kerst en Nieuw'
    • Drankenkaart
  • Foto's
  • Contact
  • Reserveren
  • Ons Verhaal
​
Menukaart

Restaurant Dely's

Menu DeLy's-ieux

 
Gebrande Sint-Jacobsnoot - gepekelde kalfstong - rucola - asian dressing
Coquille brulée - langue de veau salée - rucola - asian dressing
«»
(*) King krab - karnemelkpuree - prei
(*) Crabe royal - purée au babeurre - poireaux
«»
Fazantenfilet - witloof - butternut - jus - vossebessen
Filet de faisan - chicon - butternut - jus - airelles sauvages
«»
Pistache - witte en Ruby chocolade - blauwe bes
Pistache - chocolat blanc et Ruby - myrtille


Menu 4 gangen · Menu 4 plats   € 65      
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert)  € 75       
Menu 3 gangen · Menu 3 plats (zonder / sans ( * )) € 52,50 

( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 )​
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
3 wijnen / 3 vins + € 26
4 wijnen / 4 vins + € 34
5 wijnen / 5 vins + € 42
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u45 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h45 et le soir jusqu’au 20h45.

Voorgerechten 
​Entrées 
​

King krab · Crabe royal · 27
King krab - avocado - mango / chili - black dressing
Crabe royal - avocat - mangue / piment - black dressing

Rode tonijn· Thon rouge · 22
Tataki - avocado - radijs - komkommer
Tataki - avocat - radis - concombre

Ganzenlever · Foie gras · 23
Terrine van ganzenlever - blauwe bes - abrikoos - vijgen/amandeltoast
Terrine de foie gras - myrtille - abricot - toast aux figues/amandes

Buikspek · Ventrèche · 22
Buikspek gegaard op lage temperatuur - teriyaki - karnemelkpuree - rode ui
Ventrèche cuite à température basse - teriyaki - purée au babeurre - oignon rouge

King krab · Crabe royal · 47
King krab in de oven - citroenboter
Crabe royal au four - beurre citronné

Kalfszwezerik · Ris de veau · 30
Krokant gebakken kalfszwezerik - bloemkool - shii take / soja / gember - truffeljus
Ris de veau croquant - chou fleur - shii take / soja / gingembre - jus de truffe

​Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 22
Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie
Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil
​

Hoofdgerechten 
Plats principaux  
​

Zeetong · Sole · +/- 330 g  · 42
Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise
Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnai
se

Tarbot · Turbot · 48
Tarbotfilet - risotto - dooierzwam - courgette
Filet de turbot - risotto - girolles - courgette

Fazant · Faisan · 34
Fazantenfilet - witloof - butternut - jus - vossebessen
Filet de faisan - chicon - butternut - jus - airelles sauvages

Hert · Cerf · 38
Hertenribstuk - geplette aardappel met truffel - knolselder - truffeljus
Côte de cerf - charlotte à la truffe - célerie-rave - jus de truffe

Hertenkalf · Faon · 42
Filet pur - gebroken peper - pastinaak - wildjus
Filet pur - poivre concessé - panais - jus de gibier

Ierse rib-eye 'Hereford' · Rib-eye irlandais 'Hereford' · 34
Gegrild - black pepper of salie/chiliboter - handgesneden dikke frieten
Grillé - sauce black pepper ou beurre à la sauge/piments - grosses frites coupées à la main

Foto
Foto
Mise en Page signature dish: Kalfszwezerik · Ris de veau

Nagerechten / Desserts

Dame Blanche · 12,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat

Fruit · Fruits · 12,00
Mango - blauwe bes - kokos
Mangue - myrtilles - noix de coco

Crème karamel · Crème caramel · 9,00
​Vanilleroom - karamel - zeezout - crumble van witte chocolade
Crème vanille - caramel - sel de mer - crumble de chocolat blanc

Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits

Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00

Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés

Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen· 
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.

Op zaterdagavond & feestdagen kan u niet enkel 1 gerecht nemen. 
Le samedi soir & jours fériés vous ne pouvez pas prendre 1 seul plat.

Lunch (14/10 - 17/10)

3 gangen / 3 plats: € 32
(*) Extra Entrée : + € 10

     
   
Cheviche van zeebaars - king krab - chili - munt - basilicum
Cheviche de bar de mer - crabe royal - piment - menthe - basilic
 
-------§-------
 
 * Black tiger scampi - citroenboter (+ € 10)
* Scampi Black tiger - beurre citronné (+ € 10)
 
-------§-------
 
Pladijsfilet - jus van bouillabaisse - trompette de la mort - charlotte
Filet de plie - jus de bouillabaisse - trompette de la mort - charlotte
 
-------§-------

Vanille - kers - witte chocolade
Vanille - cerise - chocolat blanc


​​
LUNCH 3 plats : € 32
* Extra Entrée : + € 10
​


De lunch wordt elke middag geserveerd van 12 tot 14 uur behalve op zon- en feestdagen
Le lunch est servi chaque midi de 12 à 14 heures sauf le dimanche et jours fériés
Geen betaalkaarten voor lunchmenu · Pas de cartes de bancaires pour menu lunch
Menu’s worden geserveerd per gezelschap · Menus sont servis par compagnie
Alle rechten voorbehouden.
Dumortierlaan 76 - 8300 Knokke
050/613 111
  • Home
  • Menukaart
    • Menukaart 'Home delivery & Take away'
    • Menu 'Kerst en Nieuw'
    • Drankenkaart
  • Foto's
  • Contact
  • Reserveren
  • Ons Verhaal