Menu DeLy's-ieux
vanaf / à partir du 20/10
Cheviche van zeebaars / black tiger - maracuja - ponzu gel- chili - freekeh - avocado
Cheviche de bar de mer / black tiger - maracuja - gel de ponzu - piment - freekeh - avocat
«»
St-Jakobsnoot - risotto / bloemkool / herfsttruffel - peterselie olie
Coquille St Jacques - risotto / chou fleur / truffe automnal - huile de persil
«»
Hertenfilet - gepofte knolselder - rode kool - vossebessen - charlotte / kastanje - wildjus met steranijs
Filet de cerf - céleri-rave soufflé - chou rouge - airelles - charlotte / chataigne - jus de gibier à la badianne
«»
Durondeau peer - dadel - roomijs van vijgenblad - kalamansi / mandarijn
Poire durondeau - datte - crème glacée de feuille de figue - calamansi / mandarine
Cheviche de bar de mer / black tiger - maracuja - gel de ponzu - piment - freekeh - avocat
«»
St-Jakobsnoot - risotto / bloemkool / herfsttruffel - peterselie olie
Coquille St Jacques - risotto / chou fleur / truffe automnal - huile de persil
«»
Hertenfilet - gepofte knolselder - rode kool - vossebessen - charlotte / kastanje - wildjus met steranijs
Filet de cerf - céleri-rave soufflé - chou rouge - airelles - charlotte / chataigne - jus de gibier à la badianne
«»
Durondeau peer - dadel - roomijs van vijgenblad - kalamansi / mandarijn
Poire durondeau - datte - crème glacée de feuille de figue - calamansi / mandarine
Menu 4 gangen · Menu 4 plats € 73
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert) € 85 ( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 ) |
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
4 gangen / 4 plats + € 34 5 gangen / 5 plats + € 42 |
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden.
Dank voor uw begrip.
Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier.
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.
Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.
DeLy's A la carte
Voorgerechten
Entrées Cheviche · Cheviche · 26 Cheviche van zeebaars / black tiger - maracuja - ponzu gel- chili - freekeh - avocado Cheviche de bar de mer / black tiger - maracuja - gel de ponzu - piment - freekeh - avocat Tonijn - Thon · 26 Tataki van rode tonijn - avocado - komkommer - wasabi - sojagel Tataki de thon rouge - avocat - concombre - wasabi - gel de soja Burrata · Burrata · 26 Burrata - tomaat - grijze garnalen - pesto - sumac Burrata - tomate - crevettes grises - pistou - sumac Ganzenlever - Foie gras · 28 Terrine - vijg - Reine Claude - Victoriapruim - vijgenbrood Terrine - figue - Reine Claude - prune Victoria - pain aux figues St Jakobsnoot · Coquille St Jacques · 30 St-Jakobsnoot - risotto / bloemkool / herfsttruffel - peterselie olie Coquille St Jacques - risotto / chou fleur / truffe automnal - huile de persil Black tiger scampis · Crevettes tigrées · 28 Black tiger scampis - porto bello - zachte look - peterselie Crevettes tigrées - porto bello - ail doux - persil Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 22 Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil |
Hoofdgerechten
Plats principaux Zeetong · Sole · +/- 400 g · 49 Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnaise Lotte · Lotte · 40 Gebakken lotte - groene peperroom - verse frieten - cressonette Lotte poêlée - poivre vert à la crème - frites fraîches - cressonette Zeebaars · Bar de mer · 40 Gebakken zeebaars - spinazie - geplette charlotte - tandoori Bar de mer poêlé - épinard - charlotte écrasée - tandoori Hazenrug · Râble de lièvre · 45 Hazenrugfilet 'Harlekein' Filet de râble lièvre 'Arlequin' Hert · Cerf · 45 Hertenfilet - gepofte knolselder - rode kool - vossebessen - charlotte / kastanje - wildjus met steranijs Filet de cerf - céleri-rave soufflé - chou rouge - airelles - charlotte / chataigne - jus de gibier à la badianne Kalfszwezerik · Ris de veau · 46 Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie - kalfsjus met truffel Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe Entrecôte · Entrecôte 'Blanc Bleu' · 34 Gegrild - pepersaus - handgesneden dikke frieten - mayonaise Grillé - sauce au poivre - grosses frites coupées à la main - mayonnaise |
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Suggesties / Suggestions
Voorgerechten ∙ Entrées
Gambero Rosso · Gambero Rosso · 30
Carpaccio van gambero rosso - grijze garnalen - Asian style - sucrine
Carpaccio de gambero rosso - crevettes grises - style asiatique - sucrine
Pasta · Pâtes · 30
Pasta - truffelroom - eekhoorntjesbrood - herfsttruffel - parmezaan
Pâtes - crème à la truffe - cèpes - truffel d'automne - parmesan
Hoofdgerechten ∙ Plats principaux
Fazant · Faisan · 45
Fazantenborst op lage t° gegaard 'Brabançonne'
Filet de faisan cuit à t° basse 'Brabançonne'
Nagerechten - Desserts
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs · 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Gambero Rosso · Gambero Rosso · 30
Carpaccio van gambero rosso - grijze garnalen - Asian style - sucrine
Carpaccio de gambero rosso - crevettes grises - style asiatique - sucrine
Pasta · Pâtes · 30
Pasta - truffelroom - eekhoorntjesbrood - herfsttruffel - parmezaan
Pâtes - crème à la truffe - cèpes - truffel d'automne - parmesan
Hoofdgerechten ∙ Plats principaux
Fazant · Faisan · 45
Fazantenborst op lage t° gegaard 'Brabançonne'
Filet de faisan cuit à t° basse 'Brabançonne'
Nagerechten - Desserts
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs · 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal.
Nagerechten / Desserts
Dame Blanche · 12,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 12,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00
Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 12,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00
Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés