Menu DeLy's-ieux
vanaf / à partir de 3/3
Carpaccio van langoustine - basilicum - gemarineerde Argentijnse langostinos - tandoori
Carpaccio de langoustine - basilic - langostinos argentina marinés - tandoori
«»
(*) Gebrande Sint-Jakobsnoot - scharrelei - Noordzeekrab - bintje - truffel
(*) Coquille St-Jacques brûlée - oeuf de ferme - crabe de la mer du Nord - bintje - truffe
( extra wintertruffel / suppl truffe hivernale + € 10 )
«»
Krokante kalfszwezerik - hasselback van zoete aardappelen - shiitake / chili / gember / soja
Ris de veau croquant - hasselback de patate douce - shiitake / piment / gingembre / soja
«»
Pistache - framboos - brownie - yoghurt crumble
Pistache - framboise - brownie - crumle de yaourt
Menu 4 gangen · Menu 4 plats € 73
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert) € 85 Menu 3 gangen · Menu 3 plats (zonder / sans ( * )) € 59 ( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 ) |
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :
3 gangen / 3 plats + € 26 4 gangen / 4 plats + € 34 5 gangen / 5 plats + € 42 |
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
Aanpassingen in het menu of à la carte (ivm allergenen of dieet) dienen op voorhand gevraagd te worden
en kunnen prijsverhogingen met zich meebrengen.
Changements dans le menu ou à la carte (en ce qui concerne les allergènes et dièt) doivent être demander en avance
et peuvent résulter en augmentation de prix.
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.
Let op / Attention
Aanpassingen in het menu of à la carte (ivm allergenen of dieet) dienen op voorhand gevraagd te worden
en kunnen prijsverhogingen met zich meebrengen.
Changements dans le menu ou à la carte (en ce qui concerne les allergènes et dièt) doivent être demander en avance
et peuvent résulter en augmentation de prix.
DeLy's A la carte
Voorgerechten
Entrées Langoustine · Langoustine · 28 Carpaccio van langoustine - basilicum - gemarineerde Argentijnse langostinos - tandoori Carpaccio de langoustine - basilic - langostinos argentina marinés - tandoori Tonijn - Thon · 26 Tataki van rode tonijn - radijs - kimchi - beukenzwammen - parelcoucous Tataki de thon rouge - radis - kimchi - shimeji - couscous en perle Ganzenlever - Foie gras · 28 Terrine - konfituur van butternut & saffraan - vijgenbrood Terrine - confiture de butternut & safran - pain aux figues St-Jakobsnoot - Coquille St-Jacques · 34 Gebrande Sint-Jakobsnoot - scharrelei - Noordzeekrab - bintje - truffel Coquille Saint-Jacques brûlée - oeuf de ferme - crabe de la mer du Nord - bintje - truffe ( extra wintertruffel / suppl truffe hivernale + € 10 Pasta met truffel · Pâtes à la truffe · 30 Pasta met wintertruffel - truffelroom - grana padano ( + extra wintertruffel + € 10 ) Pâtes à la truffe hivernale- truffe à la vrème - grana padano ( + suppl truffe d'hiver + € 10 ) Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 22 Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil |
Hoofdgerechten
Plats principaux Zeetong · Sole · +/- 330 g · 45 Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnaise Zeebaars · Bar de mer · 40 Op vel gebakken zeebaars - charlotte / chorizo - vierge saus Bar de mer rôti sur la peau - charlotte / chorizo - sauce vierge Grietbot · Barbue · 42 Grietbotfilet - truffelrisotto - preicilinder - champagneroom Filet de barbue - risotto à la truffe - cilindre de poireaux - crème de champagne Kalfszwezerik · Ris de veau · 45 Krokante kalfszwezerik - hasselback van zoete aardappelen - shiitake / chili / gember / soja Ris de veau croquant - hasselback de patate douce - shiitake / piment / gingembre / soja Kalfslende · Entrecôte de veau · 38 Kalfslende - pata negra korst - jonge spinazie - charlotte / truffel - truffelsaus ( + extra wintertruffel + € 10 ) Entrecôte de veau - croûte de pata negra - jeunes épinards - charlotte / truffe - sauce à la truffe ( + suppl truffe hivernale+ € 10 ) Entrecôte · Entrecôte 'Blanc Bleu' · 34 Gegrild - pepersaus of chimibéarnaise - handgesneden dikke frieten - mayonaise Grillé - sauce au poivre ou chimibéarnaise - grosses frites coupées à la main - mayonnaise |
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.
Suggesties / Suggestions
Voorgerechten ∙ Entrées
Sint-Jakobsnoot - Coquille Saint-Jacques · 34
St-Jakobsnoot - truffelrisotto - giancale - parmezaan
Coquille St-Jacques - risotto à la truffe - giancale - parmesan
( extra wintertruffel / suppl truffe hivernal + € 10 )
Belgische asperges AA · Asperges belges AA
* Belgische asperges - carpaccio van Westvlaams roodrund - basilicum - barilotto · 32
Asperges belges - carpaccio de bœuf rasse rouge ouest flamand - basilic - barilotto
* Belgische asperges - mousseline - gerookte paling · 32
Asperges belges - mousseline - anguille fumé
Tartaar van Charolais rund · Tartare de boeuf Charolais · 22
Tartaar van rund - Asian style - spicy cress
Tartare de bœuf - style asiatique - pousses d’herbes épicées
Nagerechten - Desserts
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs · 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen
Op zaterdagavond & feestdagen kan u niet enkel één gerecht nemen
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service
Le samedi soir & jours fériés vous ne pouvez pas prendre un seul plat
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen
Op zaterdagavond & feestdagen kan u niet enkel één gerecht nemen
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service
Le samedi soir & jours fériés vous ne pouvez pas prendre un seul plat
Sint-Jakobsnoot - Coquille Saint-Jacques · 34
St-Jakobsnoot - truffelrisotto - giancale - parmezaan
Coquille St-Jacques - risotto à la truffe - giancale - parmesan
( extra wintertruffel / suppl truffe hivernal + € 10 )
Belgische asperges AA · Asperges belges AA
* Belgische asperges - carpaccio van Westvlaams roodrund - basilicum - barilotto · 32
Asperges belges - carpaccio de bœuf rasse rouge ouest flamand - basilic - barilotto
* Belgische asperges - mousseline - gerookte paling · 32
Asperges belges - mousseline - anguille fumé
Tartaar van Charolais rund · Tartare de boeuf Charolais · 22
Tartaar van rund - Asian style - spicy cress
Tartare de bœuf - style asiatique - pousses d’herbes épicées
Nagerechten - Desserts
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs · 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen
Op zaterdagavond & feestdagen kan u niet enkel één gerecht nemen
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service
Le samedi soir & jours fériés vous ne pouvez pas prendre un seul plat
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen
Op zaterdagavond & feestdagen kan u niet enkel één gerecht nemen
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service
Le samedi soir & jours fériés vous ne pouvez pas prendre un seul plat
Nagerechten / Desserts
Dame Blanche · 12,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 12,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00
Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat
Tiramisu · Tiramisu · 12,00
Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits
Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00
Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés