Restaurant DeLy's
  • Home
  • Menukaart
    • Menukaart DeLy's
    • Drankenkaart
  • Foto's
  • Contact
  • Ons Verhaal
  • RESERVEREN
​
Menukaart

Restaurant DeLy's

Menu DeLy's-ieux
vanaf / à partir du 20/10

Cheviche van zeebaars / black tiger - maracuja - ponzu gel- chili - freekeh - avocado
Cheviche de bar de mer / black tiger - maracuja - gel de ponzu - piment - freekeh - avocat
«»
 St-Jakobsnoot - risotto / bloemkool / herfsttruffel - peterselie olie
 Coquille St Jacques - risotto / chou fleur / truffe automnal - huile de persil
«»
Hertenfilet - gepofte knolselder - rode kool - vossebessen - charlotte / kastanje - wildjus met steranijs
Filet de cerf - céleri-rave soufflé - chou rouge - airelles - charlotte / chataigne - jus de gibier à la badianne
«»
Durondeau peer - dadel - roomijs van vijgenblad - kalamansi / mandarijn
Poire durondeau - datte - crème glacée de feuille de figue - calamansi / mandarine
 

​
Menu 4 gangen · Menu 4 plats   € 73     
Menu 5 gangen · Menu 5 plats (kaas + dessert / fromage + dessert)  € 85       
​

( kaas ipv dessert : suppl € 7,50 / fromage au lieu de dessert : suppl € 7 ,50 )​
Aangepaste wijnen / Vins sélectionnés :

​4 gangen / 4 plats + € 34
5 gangen / 5 plats + € 42
Dit menu wordt enkel geserveerd per gezelschap,
’s middags tot 13u30 en ’s avonds tot 20u45.
Ce menu est seulement servi par compagnie,
le midi jusqu’au 13h30 et le soir jusqu’au 20h45.


Let op / Attention
We werken met een zeer klein team en stellen onze menukaart met veel liefde samen.
Daardoor is niet elke aanpassing mogelijk. Allergieën en intoleranties moeten bij reservatie doorgegeven worden
en kunnen een meerprijs met zich meebrengen. 
Indien u dit niet doorgeeft, kunnen wij hier geen rekening mee houden. 
Dank voor uw begrip. 


​Nous travaillons en tres petite équipe et nous composons notre carte et menu avec beaucoup d'amour pour le métier. 
C'est pour ces raisons que pas tous les changement sont possible. Allergènes et intolerances doivent être demander au moment de réservation
et peuvent résulter en augmentation de prix. Si vous nous prévenez pas en avance, nous ne pouvons pas en tenir compte.
Merci pour votre compréhension.


Op zaterdagen en feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et plat principal.

DeLy's A la carte

Voorgerechten 
Entrées 

Cheviche · Cheviche · 26
Cheviche van zeebaars / black tiger - maracuja - ponzu gel- chili - freekeh - avocado
Cheviche de bar de mer / black tiger - maracuja - gel de ponzu - piment - freekeh - avocat

Tonijn - Thon · 26
Tataki van rode tonijn - avocado - komkommer - wasabi - sojagel
Tataki de thon rouge - avocat - concombre - wasabi - gel de soja

​​Burrata · Burrata · 26
Burrata - tomaat - grijze garnalen - pesto - sumac
Burrata - tomate - crevettes grises - pistou - sumac 
​
Ganzenlever - Foie gras · 28
Terrine - vijg - Reine Claude - Victoriapruim - vijgenbrood
Terrine - figue - Reine Claude - prune Victoria - pain aux figues

​St Jakobsnoot · Coquille St Jacques · 30
St-Jakobsnoot - risotto / bloemkool / herfsttruffel - peterselie olie
Coquille St Jacques - risotto / chou fleur / truffe automnal - huile de persil
​

Black tiger scampis · Crevettes tigrées · 28
Black tiger scampis - porto bello - zachte look - peterselie
Crevettes tigrées - porto bello - ail doux - persil

​Garnalenkroketten · Croquettes aux crevettes · 22
Zeebrugse garnalen - chutney van citroen en appelazijn - peterselie
Crevettes de Zéebruges - chutney de citron et vinaigre de pomme - persil
​
Hoofdgerechten 
​
Plats principaux  

Zeetong · Sole · +/- 400 g  · 49
Gebakken zeetong - handgesneden frieten - mayonaise
Sole meunière - frites coupées à la main - mayonnai
se

Lotte · Lotte · 40
Gebakken lotte - groene peperroom - verse frieten - cressonette
Lotte poêlée - poivre vert à la crème - frites fraîches - cressonette

​Zeebaars · Bar de mer · 40
Gebakken zeebaars - spinazie - geplette charlotte - tandoori
Bar de mer poêlé - épinard - charlotte écrasée - tandoori
​
Hazenrug · Râble de lièvre · 45
Hazenrugfilet   'Harlekein'
Filet de râble lièvre  'Arlequin'

Hert · Cerf · 45
Hertenfilet - gepofte knolselder - rode kool - vossebessen - charlotte / kastanje - wildjus met steranijs
Filet de cerf - céleri-rave soufflé - chou rouge - airelles - charlotte / chataigne - jus de gibier à la badianne

Kalfszwezerik · Ris de veau · 46
Krokante kalfszwezerik - pata negra korst - truffelaardappelen - spinazie - kalfsjus met truffel
Ris de veau croquant - croûte de pata negra - pommes de terre à la truffe - épinards - jus de veau à la truffe

Entrecôte · Entrecôte  'Blanc Bleu' · 34
Gegrild - pepersaus - handgesneden dikke frieten - mayonaise
Grillé - sauce au poivre - grosses frites coupées à la main - mayonnaise

Foto
Voor de kleintjes hebben we ook enkele kindergerechtjes of gewone gerechten in mini-portie beschikbaar.
Pour les petits nous avons également quelques plats enfants ou des plats normaux en portion plus petit.

Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal. 

Foto
Mise en Plage signature dish: Kalfszwezerik · Ris de veau

Suggesties / Suggestions

Voorgerechten ∙ Entrées

​Gambero Rosso · Gambero Rosso · 30
Carpaccio van gambero rosso - grijze garnalen - Asian style - sucrine
Carpaccio de gambero rosso - crevettes grises - style asiatique - sucrine

​Pasta · Pâtes · 30
Pasta - truffelroom - eekhoorntjesbrood - herfsttruffel - parmezaan
Pâtes - crème à la truffe - cèpes - truffel d'automne - parmesan
  

Hoofdgerechten ∙ Plats principaux

Fazant · Faisan  ·​ 45                                                                                                                             
Fazantenborst op lage t° gegaard  'Brabançonne'

Filet de faisan cuit à t° basse  'Brabançonne'

Nagerechten - Desserts
 
Jonagold - bladerdeeg - amandelcrumble - huisgedraaid ijs ​· 14
Jonagold - feuilleté - crumble d’amande - glace fait maison

 
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u om maximaal 4 verschillende gerechten per gang te kiezen.
Op zaterdagen & feestdagen serveren wij minimum een voor- en hoofdgerecht.
Afin d'avoir un service souple on vous demande de choisir maximum 4 mets différents par service.
Le samedi & les jours fériés nous servons minimum une entrée et un plat principal. 


Nagerechten / Desserts

Dame Blanche · 12,00
Versgedraaid vanille ijs - chocoladesaus - chocoladekrokantjes
Glace à la vanille maison - sauce au chocolat - croquants au chocolat

Tiramisu · Tiramisu · 12,00
​Speculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto
Spéculoos - mascarpone - vanille - espresso/amaretto

Moëlleux van bittere chocolade · Moëlleux de chocolat amer · 14,00
Gezouten karamel - versgedraaid vanille ijs - coulis van fruit
Caramel salé - glace à la vanille maison - coulis de fruits

Dessert van menu · Dessert du menu · 12 ,00

Kaas · Fromage · 15,00
Assortiment geaffineerde kazen
Assortiment de fromages affinés

Alle rechten voorbehouden.
Dumortierlaan 76 - 8300 Knokke
050/613 111
  • Home
  • Menukaart
    • Menukaart DeLy's
    • Drankenkaart
  • Foto's
  • Contact
  • Ons Verhaal
  • RESERVEREN